dijous, 6 de febrer de 2014

Col.laboraçió amb Superyuppies!

Bon dia!!!
Avui us portem una sorpresa i és que ja fa uns dies la gent de Superyuppies van demanar si algú volia col.laborar aportant alguna coseta feta a mà i amb molt d'amor per organitzar un súper sorteig per Sant Valentí. Nosaltres no ens ho vam pensar dues vegades i els vam escriure dient que ja hi podien comptar!
Ens vam posar a fornejar i decorar galetes com a bojes, cors amunt i avall, colors vermell, negre i blanc per fer una col.lecció digna de poder formar part d'un súper sorteig com aquest i aquí teniu el resultat.
Que us sembla?
A més a més, des d'un dels nostres alter-ego Planeta BaBetes hi va aportar aquest Love per poder posar en un raconet de casa ja sigui dret o penjat. És o no és una monada?Per cert, si visiteu la seva pàgina de facebook no deixeu de fer un cop d'ull al logo que l'acaba d'estrenar!

Us deixem l'enllaç al post del sorteig. Animeu-vos a participar que els packs amb les cosetes de tots els artesans que hi hem col.laborat són una passada!
Sort!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buenos días!
Hoy os traemos una sorpresa y es que hace unos días la gente de Superyuppies pidieron si alguien quería colaborar aportando alguna cosita hecha a mano y con mucho amor para organizar un súper sorteo para San Valentín. Nosotras no nos lo pensamos dos veces y les escribimos diciendo que ya podían contar con ello!

Nos pusimos a hornear y decorar galletas como locas, corazones por doquier, rojo, blanco y negro para hacer una col.lección digna de un súper sorteo como este y aquí tenéis el resultado. Que os parece?


Además, desde uno de nuestros alter-ego Planeta BaBetes colaboramos con este Love, no os parece una monada?

Es de madera y lo podréis poner en cualquier rincón de casa colgado o de pié.
Por cierto, si visitáis su página de facebook echad un vistazo al logo que lo acaba de estrenar!

Os dejamos aquí el enlace al post del sorteo. Animaros a participar que los packs con todas las cositas de todos los artesanos que hemos participado son una pasada.
Suerte!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada