dissabte, 30 de novembre de 2013

Crema de llimona i préssec

Ja és aquí!! Fa dies que us la vam avançar per facebook i entre naps i cols no us havíem explicat res més d'aquesta crema que resulta tan fàcil de fer com bona de menjar.
Fa anys que la tenim incorporada a les receptes de postres, no sabem ni d'on la vam treure però és ideal per dur als àpats amb amics perquè és de les que no falla mai!. És cert que fa més aviat d'estiu però com que aquesta tardor el fred ha trigat a treure el nas encara l'hem pogut fer un parell de vegades abans de deixar pas a altres postres més de tardor.


Per fer crema per a unes 6 persones necessitareu el següent:
4 iogurts de llimona
1 llauna gran de préssec en almívar (uns 800g)
1 llauna petita de llet condensada (fan cap a 400g)
Ho posem tot en un recipient que ens vagi bé per a triturar amb el turmix i au, a triturar fins que ens quedi una textura ben cremosa. Ho repartim en bols o els recipients que més ens agradin i cap a la nevera fins a l'hora de servir.

Esperem que us agradi i que la feu un dia que la calor apreti (encara que ja sigui a l'estiu del 2014! :-)



****************************************************************

Ya está aquí! Hace días que os hablamos de ella en facebook pero entre una cosa y otra no os habíamos contado nada más acerca de esta crema que resulta tan fácil de hacer como deliciosa de comer.
Hace años que la tenemos incorporada en nuestras recetas de postres, no sabemos ni cómo llegó a nuestras manos pero es ideal para las comidas con amigos pues no falla nunca!. Aunque es cierto que apetece más en verano, como este otoño se ha hecho esperar aún la hemos podido hacer un par de veces antes de dejar paso a otros dulces más otoñales.



Para hacer crema para unas 6 personas vais a necesitar:
4 yogurts de limón
1 lata grande de melocotón en almíbar (unos 800g)
1 lata pequeña de leche condensada (unos 400g)

Solo tenemos que triturarlo todo con el túrmix hasta conseguir la textura deseada. Lo repartimos en los recipientes con los que la vamos a servir y reservamos en la nevera hasta el momento de servir.

Esperamos que os guste y que la hagáis un día que el calor apriete (aunque ya sea en verano del 2014! :-))




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada